Privatlivspolitik

(opdateret 2.8.2018)

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://changework.dk

Changework er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som klient eller gæst gør brug af de services, der tilbydes af Changework.

Changework tilstræber, at du føler dig tryg ved behandlingen af dine personoplysninger. Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til Changework deles med UnoEuro Danmark A/S, som hoster hjemmesiden. Der er indgået databehandleraftale med UnoEuro Danmark A/S. Aftalen kan rekvivreres ved henvendelse til: info@changework.dk.

​Hvornår indsamler og anvender Changework dine personoplysninger

Changework indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  • Når du henvender dig til Changework via mail eller kontaktformular på Changework.dk
  • Når du tilmelder dig et arrangement eller kursus i regi af Changework
  • Hvis du skriver en anmeldelse af Changework vil denne kun blive offentliggjort med dit udtrykkelige samtykke

Dine oplysninger indsamles:

  • for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig
  • for at kunne modtage til- og frameldinger til aktiviteter. I denne forbindelse indsamler Changework alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og emailadresse.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til Changework.

Hvornår videregiver Changework dine personoplysninger

Changework kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:

  • leverandører Changework samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med kurser eller arrangementer
  • ​hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt, for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af en aftale hos Changework.

Hvordan beskytter Changework dine personoplysninger

Changework har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Changeworks sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Changework behandler om dig, kan du rette henvendelse til info@changework.dk.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Changework behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Changework om at rette eller slette disse oplysninger.

Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at

  1. aftale om behandlinger hos Changework er betinget af, at du afgiver de oplysninger, der er nødvendige for behandlingen. Du kan anmode om, at registrerede oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald, kan Changework ikke tilbyde dig yderligere behandlinger.
  2. køb af kurser/arrangementer i regi af Changework er betinget af, at du afgiver de oplysninger, som fremgår af bestillingsproceduren. Du kan efter begivenhedens afvikling anmode om, at registrerede oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes.

Hvor længe opbevarer Changework dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos Changework gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Dine oplysninger slettes senest 5 år efter indsamling.

Hvad sker der, når Changework ændrer denne persondatapolitik

Changework opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at vi præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre overholdelse af gældende lovgivning. Dette medfører, at Changework løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan findes på www.changework.dk

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Henvendelser og spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:  info@changework.dk.